CK journaal finale weekend

dag 12 zondag 12 juli 2020

Het zonnetje schijnt, de prijzen staan klaar. 

dag 11 zaterdag 11 juli 2020

Vandaag geen paraplu's maar zonnebrillen. Daar waren we wel aan toe. 

De eerste wedstrijd van vandaag werd gespeeld op baan 5. Het was een dubbel tussen Emily en Joost tegen Amalia en Ellen. Het publiek heeft van ze genoten. Je ziet de kinderen groeien tijdens zo'n toernooi. Het was een spannende, mooie wedstrijd. Amalia en Ellen kwamen steeds heel dichtbij, maar uiteindelijk wonnen Joost en Emily met 2x 5-3.

Julian en Jesse waren al vroeg naar de baan gekomen om vast in te spelen. Dat was wel nodig ook want Kaylee en Aylen maakten ze het knap lastig. Er werd prachtig tennis gespeeld en ook nu weer heel sportief. Het publiek klapte al voor een overwinning van de mannen, maar Julian was duidelijk: hij sloeg zijn bal uit en dus was het punt voor de meisjes. Ze moesten dus nog even door. Uiteindelijk wonnen ze toch.

Demi-Jane en Moice speelden tegelijkertijd op baan 2. De eerste set ging het heel gelijk op, maar in de tweede set was Demi-Jane degene die bijna alle games won. Ondanks de stand in de tweede set was het toch heel top om naar te kijken. Beide dames spelen prachtig tennis.

Inmiddels was het ook tijd voor de senioren. Na wat hulp van Michele bij de kledij van de dames konden Peter en Edith de strijd beginnen tegen Felix en Astrid. Evert Jan en Wilma troffen Tinda en Harry. Op baan 5 ging de eerste set heel gelijk op tussen het echtpaar Vallentin tegen Felix/Astrid. De tweede set ging het bij Edith en Peter iets minder. Een zonnebril moest redding brengen, maar helaas, dat was te laat. Astrid en Felix wonnen de wedstrijd.

Tinda en Harry speelden een goede wedstrijd. Evert Jan en Wilma boden prima tegenstand maar het was niet genoeg. De nazit was erg gezellig. De punten werden niet gedeeld, de hamburgers wel.

Yaara en Axel speelden de laatste jeugdsingle van vandaag. Ondanks de aanmoedigingen van de familie lukte het Axel niet bij te blijven. Yaara was te sterk vandaag.

De moeder van Axel (Margriet) mocht daarna, samen met de moeder van Kaylee (Anny) ook de baan op. Zij hadden het vandaag zwaar tegen Maira en Carmel. Die hebben dan ook veel meer ervaring dus wonnen simpel.

De middag eindigde met nog twee dubbels. Een van de jeugd: Robin en Jara tegen Taniya en Sayen. De seniorenwedstrijd was van de broers Robijn tegen Pim en Rohan. Het waren twee korte potjes. Robin en Jara wonnen, net als de broers Robijn. (foto's van de laatste wedstrijden volgen)

Dit was het laatste journaal van de redactie. Morgen plaatsen we alleen de foto's van de winnaars. We hopen dat jullie nu zelf je ervaringen met ons delen. klik hier

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172