CK journaal week 2

Dag 10 vrijdag 10 juli 2020

Vandaag beginnen we het journaal met de complimenten aan Sarah. Ze is al anderhalve week elke dag op het park te vinden. Naast dat ze heel veel prachtige foto's maakt, verzorgt ze de taken van de wedstrijdleiding en tussen de bedrijven door heeft ze ook nog kantinedienst. Geweldig Sarah. Dank je wel.

De middag begon vandaag met een leuke wedstrijd tussen Yael en Robin. Ondanks hele mooi acties van Robin won Yael de wedstrijd redelijk snel.

Dat deden Jordan en Kaylee ook. Jordan versloeg Zeger, Kaylee deed dat met Aylen. Het waren leuke, sportieve wedstrijden.

Reef deed er iets langer over tegen Amalia. Zij won de eerste set. Reef won de tweede set, ondanks dat hij ook nog aandacht aan zijn vrienden langs de kant besteedde.

De supertiebreak was spannend. Amalia speelde erg goed, maar Reef won uiteindelijk.

Bij Joost en Jesse werd het ook een super tiebreak. Jesse had er gisteren al een gespeeld en wist vandaag dus precies hoe dat allemaal ging. Het was heel spannend maar ook heel sportief. Jesse gaf Joost zelfs nog een compliment over een mooie bal terwijl hij daarbij uitgleed. De felicitaties na de wedstrijd waren ook voor Joost. Hij won.