Clubkampioenschappen jeugd 2021

Verslag zondag 14 maart 2021. Geschreven door Sarah

Vandaag was het een heel andere dag dan gisteren; de wind was  rustig en regen hebben we ook niet gehad. De jeugd speelde dus niet tegen het weer maar konden  voluit tennissen. En dat is wat er gebeurde: De ene mooie wedstrijd na de andere. Prachtige enkel- en dubbel wedstrijden hebben we gezien van alle leeftijdscategorieën: groen, 11 t/m 14 en geel. Tussen de wedstrijden door zijn de kinderen verwend met heerlijke hotdog broodjes en vermaakten zij zich met de leuke kaart- en bordspelletjes die aanwezig waren in de serre. Aan het eind van de dag werden we getrakteerd op mooie en spannende finales. Dit zijn de winnaars en dus de  nieuwe clubkampioenen:

Oranje:                           Maxim Laak
Groen 1 Enkel:               Justin van  Leeuwarde
Groen 1 Dubbel:            Joost Burger en Emily Kingori
Groen 2 Enkel:               Emily Kingori 
11 t/m 14 Enkel:             Ibrahim Shah
11 t/m 14 Dubbel:          Julian van Scheppingen en Sem Niemoller
Geel Dubbel:                  Danilo Feijen en Dayton van Wilsem
Geel Enkel:                    Demi-Jane Bennewitz  

Het was een zeer mooi en geslaagd toernooi. Dit jaar hadden we 50 deelnemende kinderen. Volgend jaar gaan we voor het dubbele aan deelnemers :)  

Nog veel meer foto's vind je in een speciaal album, klik hier voor het volledige overzicht.

Zaterdagavond 13 maart (verslag Sarah)

Ondanks het wilde herfstweer met harde wind en regen, begon de Korianderjeugd vrijdag heel gemotiveerd aan de jeugdclubkampioenschappen. Vrijdag gingen we van start met voornamelijk Geel.  Er werden singles gespeeld voor de 11-14 en 14-17 jarigen. Aan het einde van de zaterdag staan Dayton van Wilsem en Demi-Jane Bennewitz bovenaan in hun poules (Geel Enkel 14-17).  Op zondag worden de overige wedstrijden gespeeld. Na de finales rond 17.00 uur weten we wie de winnaars zijn. Bij Geel 14 – 17 wordt er ook gedubbeld. Het dubbelkoppel Danilo & Dayton staat zaterdag op gelijke hoogte met Damini & Yael. Beiden wonnen elk twee wedstrijden. Ook hier weten we aan het eind van de zondagmiddag wie de kampioenen zijn. Zeger ter Stege en Sem Niemoller staan in de categorie Geel 11-14  bovenaan. In geel 11-14 dubbel lijkt het erop dat het team van Sem Niemoller & Julian van Scheppingen en het team van Jordan Ruitenschild & Kenan Mujagic morgen strijden om de nummer 1 positie. Groen 1 dubbel  zorgde zaterdag voor erg spannende wedstrijden. Er zijn 8 teams verdeeld over twee groepen. In deze categorie werden op zaterdag in totaal 9 wedstrijden gespeeld. De teams van Joost Burger & Emily Kingori en Dean van Kammen & Dylan van Kammen kwamen uit als winnaars in hun respectievelijke poules en op zondag wordt er tussen hen een finale gespeeld. Op zondag staan alle Groen 1 Enkel-wedstrijden op het programma. In groen 2 Enkel staan Dean van Kammen en Joost Burger aan de top van hun poules. Er zijn echter nog enkele wedstrijden te gaan en zondag zullen we weten wie de finale zullen spelen! Op zondag wordt verwacht dat alle wedstrijden vanaf 16.00 uur gespeeld zullen worden! We hopen op mooi weer en kijken uit naar weer een spannende dag op het clubkampioenschap.  

 

Zaterdagmiddag 13 maart

De clubkampioenschappen voor de jeugd zijn gestart. Hoewel het bijna lente is trotseren ze dit weekend de wind en de regen. De eerste twee dagen zitten erop. Van vandaag heeft Sarah een verslag gemaakt:

Vandaag zijn we begonnen met de Oranje Kids. Zeer gemotiveerd kwamen ze het park op lopen. Na een korte warming up zijn ze wedstrijdjes gaan spelen. Dit bleek niet alleen een wedstrijd tegen de tegenspeler maar ook een tegen de wind. Maar dit maakte de kids niets uit. Ze bleven gemotiveerd. We hebben enorm genoten.  Maxim is de winnaar van de dag!

Hier de foto van de winnaars

Nog veel meer foto's vind je in een speciaal album, klik hier voor het volledige overzicht.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172