Competitie 2020

Competitie 2020 Senioren

Door het coronavirus is de VJC 2020 verschoven naar het najaar en de NJC 2020 is daardoor komen vervallen. Tijdens deze competitie die verplaatst is naar het najaar, zal niet worden gespeeld om promotie of degradatie. Of het allemaal door zal gaan is nog maar de vraag.

De inschrijving bij de KNLTB sluit heel snel dus is er een korte inschrijvingsperiode. Opgeven kan t/m 21 juni 2020 via de mail.

VOL=VOL (let op volledigheid van de gegevens).
De waarschijnlijke speeldata zijn te vinden op de site van de KNLTB (www.knltb.nl).
In de volgende categorieën kan worden ingeschreven.

DINSDAG (district):
Dames 17+ dubbel (4xDD)

DONDERDAG (district):
Dames 17+ dubbel (4xDD)

VRIJDAG (District):
Herendubbel 50+ (4xHD) of Gemengddubbel 50+ (DD,HD en 2xGD) (vrijdagmorgen)
Gemengddubbel 17+ of 35+(DD,HD en 2xGD) of Herendubbel 17+ of 35+ (4xHD) of Damesdubbel 17+ of 35+(4xDD) dit zijn categorieën die op teamgemiddelde worden ingedeeld (vrijdagavond 19.00 uur).

ZATERDAG (district):
Heren 17+ (4xHE en 2xHD), Heren 17+ (4xHD) of Dames 17+ (4xDE en 2xDD), Dames 17+ (4xDD) of Gemengd 17+ (DE,HE,DD,HD en GD), Gemengd 17+ (DD,HD en 2xGD) of Heren 35+ (4xHE en 2xHD)
of Gemengd 35+ (DE,HE,DD,HD en GD) of Herendubbel 50+(4xHD) of Gem. dub.25+ avond (DD,HD en 2xGD) of Damesdubbel 25+ avond (4xDD) of Herendubbel 25+ avond (4xHD).

ZONDAG (landelijk):
Dames (4xDE en 2xDD) of (4xDD)
Heren (4xHE en 2xHD) of (4xHD) of Heren 35+ (4xHE en 2xHD)
Gemengd (2xDE, 2xHE, DD, HD en 2xGD)
of Gemengd 35+ (DE,HE,DD,HD,GD) of (DD, HD en 2xGD).
Instapcompetitie(8/9-spelers) Zondagmiddag(Beginnende competitiespelers (cat. 8/9) vanaf 17+(2x dubbel en alle combinaties mogelijk (bijv. twee vrouwen tegen 1 man en 1 vrouw). Telt niet mee voor je speelsterkte (DSS) en beslissende wedstrijdtiebreak als 3de set + bij een stand van 40-40 beslissend punt).

Tussen de haakjes ( ) staan de te spelen partijen waarbij DE=dames enkel, HE= heren enkel, DD=dames dubbel, HD=heren dubbel en GD=gemengd dubbel.

Er is een aantal regels dat gehanteerd wordt bij het samenstellen van de teams.

- Afhankelijk van het aantal beschikbare banen voor de competitie op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt met inachtneming van de KNLTB regels het maximaal aantal teams vastgesteld.
- De leden kunnen zich inschrijven [email protected] via een mail naar [email protected] onder vermelding van categoriesoort (let op dat er 2 soorten zijn b.v. alleen dubbels), bondsnummer, speelsterkte en eventuele teamleden. Van de aanvoerder is een telefoonnummer verplicht. Dit nummer verschijnt op de KNLTB site voor de bezoekende vereniging. Een ontvangstbevestiging van de inschrijving zal worden terug gemaild. In de praktijk zijn individuele inschrijvingen moeilijk in te delen bij bestaande teams. Zelf een nieuw team samenstellen kan altijd maar is afhankelijk van de hoeveelheid ingeschreven teams.
- Bij over inschrijving beslist de Technische Commissie (in samenspraak met het bestuurslid dat de TC in portefeuille heeft) welke spelers geselecteerd worden en welke afvallen. Afvallers worden op de reservelijst geplaatst.
- De kosten voor de competitie worden per competitiesoort vastgesteld.

Inschrijven voor de competitie, daar moet u goed over nadenken. U gaat in teamverband spelen en gaat hiermee een verplichting aan met andere teamleden. Als u zich opgeeft voor de competitie gaan wij ervan uit dat u zeven weken kunt spelen. Is dit niet zo en u geeft zich als team op houdt u er dan rekening mee dat er meer mensen in het team zitten. Bij eventuele terugtrekking van een team zonder geldige reden kunnen er sancties uit voortvloeien voor één of meerdere teamleden. De TC beslist hierover samen met het bestuur. Hopelijk is dat allemaal niet nodig en gaan we een leuke en gezellige competitie spelen.

Verplichte bardiensten voor competitiespelers.
Als een speeldag geheel of gedeeltelijk verregent zal hetzelfde team op de inhaaldag de bardienst moeten draaien.Elk team zal bardienst(en) moeten draaien op een speeldag dat zij zelf niet spelen. Net als ieder jaar geldt dat de bardiensten afgesproken moeten zijn voordat de competitiespullen uitgereikt worden op de infoavond ergens eind augustus 2020.  De aanvoerders zullen daar een mail over krijgen.

Mocht u nog vragen hebben over de competitie dan kunt u contact met mij opnemen
Marco Jansen, 06-15835626 of stuur een mailtje.

De Technische Commissie.
[email protected]

 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere