Competitie 2021

Competitie 2021 Senioren

Helaas werd de VJC 2020 geannuleerd wegens Corona, daarna gingen we van start met de KNLTB Competitie 2020 in september. Ook deze competitie werd voortijdig beëindigd maar we gaan weer een nieuwe poging wagen, de VJC 2021. We hopen natuurlijk dat we deze wél volledig kunnen spelen. Opgeven kan t/m 31 december 2020 via de mail. VOL=VOL (let op volledigheid van de gegevens). De speeldata zijn bekend:

VOL=VOL (let op volledigheid van de gegevens).
De waarschijnlijke speeldata zijn te vinden op de site van de KNLTB (www.knltb.nl).
In de volgende categorieën kan worden ingeschreven.

DINSDAG: Dames Dubbel Ochtend (4xDD)

DONDERDAG: Dames Dubbel Ochtend (4xDD)

VRIJDAG: Heren Dubbel 50+ (4xHD) of Gemengd Dubbel 50+ (DD,HD en 2xGD) (vrijdagochtend) Gemengd Dubbel 17+ of 35+(DD,HD en 2xGD) of Heren Dubbel 17+ of 35+ (4xHD) of Dames Dubbel 17+ of 35+(4xDD). Dit zijn categorieën die op teamgemiddelde worden ingedeeld (vrijdagavond 19.00 uur).

ZATERDAG: Heren 17+ (4xHE en 2xHD), Heren Dubbel 17+ (4xHD) of Dames 17+ (4xDE en 2xDD), Dames Dubbel 17+ (4xDD) of  Gemengd 17+ (DE,HE,DD,HD en GD), Gemengd Dubbel 17+ (DD,HD en 2xGD) of Heren 35+ (4xHE en 2xHD) of Gemengd 35+ (DE,HE,DD,HD en GD) of Heren Dubbel 50+ (4xHD)

ZONDAG: Dames (4xDE en 2xDD) of Dames Dubbel (4xDD) of Heren (4xHE en 2xHD) of Heren Dubbel (4xHD) of Heren 35+ (4xHE en 2xHD) Gemengd (2xDE, 2xHE,DD,HD en 2xGD) of Gemengd Dubbel (DD,HD en 2xGD) of Gemengd 35+ (DE,HE,DD,HD,GD) of Gemengd 17+ (DE,HE,DD HD,GD) Instapcompetitie(8/9-spelers) Zondagmiddag(Beginnende competitiespelers (cat. 8/9) vanaf 17+(2x dubbel en alle combinaties mogelijk (bijv. twee vrouwen tegen 1 man en 1 vrouw). Telt niet mee voor je speelsterkte (DSS) en beslissende wedstrijdtiebreak als 3de set + bij een stand van 40-40 beslissend punt).  

Tussen de haakjes ( ) staan de te spelen partijen waarbij DE=dames enkel, HE= heren enkel, DD=dames dubbel, HD=heren dubbel en GD=gemengd dubbel. Er is een aantal regels dat gehanteerd wordt bij het samenstellen van de teams.                 

Afhankelijk van het aantal beschikbare banen voor de competitie op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt met inachtneming van de KNLTB regels het maximaal aantal teams vastgesteld.             

Leden kunnen zich inschrijven t/m 31 december 2020 via een mail naar [email protected] onder vermelding van categoriesoort(let op er meerdere soorten zijn b.v. alleen dubbels), bondsnummer, speelsterkte en eventuele teamleden. De aanvoerder moet worden vermeld en zijn of haar telefoonnummer dat op Internet zal worden vermeld i.v.m. de bezoekende vereniging.

Een ontvangstbevestiging van de inschrijving zal worden terug gemaild. In de praktijk zijn individuele inschrijvingen moeilijk in te delen bij bestaande teams. Zelf een nieuw team samenstellen kan altijd maar is afhankelijk van de hoeveelheid ingeschreven teams.                Bij overinschrijving beslist de Technische Commissie (in samenspraak met het bestuurslid dat de TC in portefeuille heeft) welke spelers geselecteerd worden en welke af vallen. Afvallers worden op de reservelijst geplaatst.             

De kosten voor de competitie worden per competitiesoort vastgesteld.  

Inschrijven voor de competitie, daar moet u goed over nadenken. U gaat in teamverband spelen en gaat hiermee een verplichting aan met andere teamleden. Als u zich opgeeft voor de competitie gaan wij ervan uit dat u zeven weken kunt spelen. Is dit niet zo en u geeft zich als team op houdt u er dan rekening mee dat er meer mensen in het team zitten. Bij eventuele terugtrekking van een team zonder geldige reden kunnen er sancties uit voortvloeien voor één of meerdere teamleden. De TC beslist hierover samen met het bestuur. Hopelijk is dat allemaal niet nodig en gaan we een leuke en gezellige competitie spelen.  

Verplichte bardiensten voor competitiespelers.

Ieder competitieteam wordt ingedeeld op een competitiedag om bardienst te verzorgen. Per team zal gevraagd worden voorkeursdata op te geven, waar we proberen rekening mee te houden. Als een speeldag geheel of gedeeltelijk verregend zal hetzelfde team op de inhaaldag de bardienst moeten draaien. De aanvoerders zullen hier een mail over krijgen net als over de informatieavond.  

Mocht u nog vragen hebben over de competitie dan kunt u contact met mij opnemen Marco Jansen, 06-15835626 of stuur een mailtje.             

De Technische Commissie.
[email protected]

 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere