Laddercompetitie

Afgelopen zondag 23 augustus 2020 zijn wij gestart met de laddercompetitie voor de groene en gele jeugd. De dag begon met regen, natte banen en veel goede hoop op zon en mooie wedstrijden en dat kregen wij gelukkig ook.

Om 9.00 uur trapten de groene kids af met een warming up, terwijl de banen rustig konden opdrogen. Na de warming up brandde het wedstrijdspektakel los en speelden de groene kids in 5 ronden van 30 minuten wedstrijden. Tussen de wedstrijden door werd goed gezorgd voor de innerlijke mens met ranja, bananen en spekkies. Na de wedstrijden is de ochtend afgesloten met een groot rond-de-baan spel. Kaylee is uitgeroepen tot de winnares van de 1e laddercompetitie dag.

De gele kids zijn in de middag de reeds drooggelopen banen opgegaan.  Na een korte introductie over de werking van laddercompetitie en het gebruik van de KNLTB app, zijn de 1e wedstrijden geloot door de hoofdscheidsrechter van de dag, Previn. Bij de gele jeugd gaat het om hele wedstrijden en speelt de klok geen rol. Ook hier hebben wij mooie wedstrijden gezien en heeft de gele jeugd ook een heerlijke dag gehad.

De gele kids kunnen nu elkaar via de KNLTB clubapp gaan uitdagen voor wedstrijden om te kijken wie aan het eind van het jaar de winnaar wordt van de laddercompetitie.

 

Voor de groene jeugd verzorgen wij op zondag 25 oktober nog een korte Kick-off ook voor eventuele nieuwe spelers die zich in de tussentijd hebben aangemeld. Daarna gaan we weer lekker de baan op om wedstrijdjes te spelen.

Zet de volgende data vast in je agenda want we gaan gewoon door!

Zondag 25 oktober, zondag 29 november en zondag 20 december.

Start- en eindtijden: Groen start 9:00 uur tot 13:00 uur

Met vriendelijke groet, de Jeugd Commissie

 

Klik hier voor een kleine foto impressie van deze kick-off.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere