Laddercompetitie

We gaan weer ladderen: Op zondag 6 juni 2021 is de eerste ladderdag. We spelen op de volgende tijden:

09.00 uur tot 10.30 uur Oranje
10.45 uur tot 12.15 uur Groen
12.30 uur tot 14.00 uur 11-14
14.00 uur tot 16.00 uur 14 - 18

We hopen weer op veel deelnemers. Lees hieronder de verslagen nog maar eens. 

Verslag Laddercompetitiedagen 2 en 28 februari 2021 door Sarah.

Op 2 februari startten we om 9.30 uur met de kinderen die spelen met de groene ballen. Er waren 14 deelnemers. We speelden op tijd zodat iedereen 3 of 4 wedstrijden heeft gespeeld, zowel enkel als dubbel. De kinderen hebben allemaal genoten op de baan.

Vanaf 10.45 uur gingen we verder met de jeugd 11 tm 14 jaar die met geel spelen. Ook hier 14 deelnemers op de banen die mooie wedstrijden speelden.

Twee weken later, 28 februari, was het de beurt aan de oudere gele jeugd. ( 14 tm 17 jaar). Zij speelden wedstrijden van 40 minuten. We hebben fanatieke en mooie wedstrijden gezien.

Al deze wedstrijden zijn een mooi voorbereiding op de clubkampioenschappen geweest. Sarah zal ook hiervan verslag doen en natuurlijk foto's maken. Deze zullen we, samen met foto's van de laddercompetitie in een speciale fotomap opslaan.

 

Ladderen voor Groen en Geel 


Vandaag, 31 januari ’21, stond er een laddercompetitiedag voor de groene – en gele jeugd (11-14 jaar) op het programma. Helaas was er opdooi en konden de wedstrijden van groen niet doorgaan. Vanaf 11.30 uur kon geel  gelukkig wel starten. De opkomst was super. Er waren 17 kinderen die tot 13.45 uur heerlijk hebben getennist. Het zonnetje scheen en iedereen speelde 2 of 3 singles en nog 1 of 2 dubbels. Steeds 1 set per wedstrijd. De resultaten zijn verwerkt in de laddercompetitieapp van de KNLTB.

Op baan 1 heeft Jasper van Scheppingen nog wat trainingen gegeven. Al met al dus een super dag. Volgende week zondag, 7 februari, hopen we op net zo’n mooie dag voor de oudere gele jeugd (13 – 17). We spelen dan van 10.30 uur tot 13.00 uur. Op zondag 21 februari is er weer een dag voor zowel groen als geel. Natuurlijk heeft Sarah ook deze keer weer mooie foto’s gemaakt. Je ziet ze hier.

Laddercompetitie voor Groen

De Groene kids konden natuurlijk niet achterblijven; zij waren op de mooie datum van 20-12-2020 op het tennispark actief.

 

En natuurlijk is er nog veel meer te zien. Benieuwd?  Klik hier.


Laddercompetitie voor Geel

Ook zondag 13 december waren er laddercompetitiewedstrijden op het park; dit keer van de Gele Kids.

Er zijn meer foto's gemaakt. Wil je ze zien?  Klik hier.

Laddercompetitie voor Groen

Op zondag 29 november waren de Groene kids ondanks de kou lekker in de weer!

Wil je meer zien?  Klik hier voor een kleine impressie van Sarah.

--

Afgelopen zondag 23 augustus 2020 zijn wij gestart met de laddercompetitie voor de groene en gele jeugd. De dag begon met regen, natte banen en veel goede hoop op zon en mooie wedstrijden en dat kregen wij gelukkig ook.

Om 9.00 uur trapten de groene kids af met een warming up, terwijl de banen rustig konden opdrogen. Na de warming up brandde het wedstrijdspektakel los en speelden de groene kids in 5 ronden van 30 minuten wedstrijden. Tussen de wedstrijden door werd goed gezorgd voor de innerlijke mens met ranja, bananen en spekkies. Na de wedstrijden is de ochtend afgesloten met een groot rond-de-baan spel. Kaylee is uitgeroepen tot de winnares van de 1e laddercompetitie dag.

De gele kids zijn in de middag de reeds drooggelopen banen opgegaan.  Na een korte introductie over de werking van laddercompetitie en het gebruik van de KNLTB app, zijn de 1e wedstrijden geloot door de hoofdscheidsrechter van de dag, Previn. Bij de gele jeugd gaat het om hele wedstrijden en speelt de klok geen rol. Ook hier hebben wij mooie wedstrijden gezien en heeft de gele jeugd ook een heerlijke dag gehad.

De gele kids kunnen nu elkaar via de KNLTB clubapp gaan uitdagen voor wedstrijden om te kijken wie aan het eind van het jaar de winnaar wordt van de laddercompetitie.

Voor de groene jeugd verzorgen wij op zondag 25 oktober nog een korte Kick-off ook voor eventuele nieuwe spelers die zich in de tussentijd hebben aangemeld. Daarna gaan we weer lekker de baan op om wedstrijdjes te spelen.

Zet de volgende data vast in je agenda want we gaan gewoon door!

Zondag 25 oktober, zondag 29 november en zondag 20 december.

Start- en eindtijden: Groen start 9:00 uur tot 13:00 uur

Met vriendelijke groet, de Jeugd Commissie

 

Klik hier voor een kleine foto impressie van deze kick-off.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172