Verslagen voorjaarscompetitie jeugd 2021

Verslag Geel 2 Koriander meisjes. Door Robin 

Ok, weer een nieuw jaar en eindelijk kunnen de meiden de baan weer op voor team Geel Koriander 2. We hebben 2 dames ingewisseld en 2 nieuwkomers dus verwelkomd. En wat een leuke goeie match weer ! Ik, als coach, werd netjes voorgesteld en voelde me meteen weer thuis.

Ondertussen waren onze tegenstanders , Koriander 3, ook van de partij. Kijk, dat is altijd leuk , samen thuis spelen. Een betere start van de competitie konden we dan ook niet hebben, want iedereen kent elkaar. De bar was ook open, dus ik kon meteen de keuken in om tosti's te gaan maken. Toen de 1e tosti's de keuken verlieten kregen andere bezoekende clubs er lucht van. Of ik meteen even 8 patat, 4 kroketten en frikandellen kan maken...nou, doei doei, dacht het niet :-).
 
En dan de wedstrijden : 
 
Tara aan de bak voor de 1e single en kon in de 3e set tie break pas het verschil maken. Oh oh oh, wat een stress. Maar score puntje binnen. Goed gedaan dame!
Tegelijkertijd ging Amalia de baan op. Even checken wat de regels ook alweer waren en hup winnen. Die loopt eigenlijk altijd met een smile op de baan zo te zien, daar wordt iedereen vrolijk van. 2-0.
 
Aylen en Ellen gingen de baan op voor de 3e en 4e single. Beide in beslissende tie breaks , de winst weggegeven :-). Jammer meiden, het klopt wat jullie zeiden, tie-breaks zijn nooit leuk. 2-2 dus.
 
De dubbels waren een prooi voor ons. En dan zie je dat de trainingen hun werk gedaan hebben. Slimmere balletjes, en af en toe gewoon een streep langs de lijn. Bam! 4-2 winst.
 
Hierbij de belofte gedaan dat als ze zo doorgaan we met zijn allen naar de Mac Donalds gaan. We gaan het zien!
 
Groeten van team Koriander.
 

Verslag Groen 1 team 2. Zondag 13 juni 2021.  Door Alexa


Vandaag speelden Shaheer, Justin, Anna en Emily. Deze eerste competitiedag was het voor de spelers weer even zoeken. ATC Buiten had een lekker pittig team. Als toeschouwers hebben we een hoop prachtige punten gezien. We kwamen na de jongens singles van Shaheer en Justin helaas met 2 – 0 achter. Dat was jammer. Vooral voor Shaheer die in een 3e set, ondanks prachtig tennis, in een tiebreak verloor. De meisjes, Anna en Emily, hadden er zin in. Ze speelden erg goed en wonnen verdiend. Klasse! Met een 2 – 2 stand startten de dubbels. Justin en Shaheer hadden wel zin in een strijd. Justin had de knop even omgezet na de single en liet goed tennis zien: lobs, passeerslagen en volley’s. Ze kregen het niet cadeau, maar wonnen dus wel. Ook de meisjes speelden een prima dubbel en dus was de einduitslag 2 -4 voor Koriander!   

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere