Verslagen najaarscompetitie jeugd 2021

November 2021 Verslag van Daniëlle (trotse moeder van Jessi) 

 

Najaarscompetitie jeugd 11 t/m 14 jaar

In dit team hebben Mees, Alvaro, Rishika, Sidhant, Leontina, en Jessi iedere zondag heerlijk gespeeld en hele mooie wedstrijden laten zien. Erg leuk om te zien hoe deze kids gegroeid zijn met het tennis. In techniek en samenspel en vooral in zelfvertrouwen. Er werden af en toe wat wedstrijden verloren, maar ook heel veel gewonnen. Veel tie-breaks, dus de teams binnen deze poule waren aardig aan elkaar gewaagd.

1 Dag was afgelast vanwege het weer en is op 7 november ingehaald. Een hele spannende speeldag, want we stonden bovenaan en moesten tegen de nummer 3, We hadden 3 punten nodig om kampioen te willen worden.

 

Sidhant en Mees gingen van start met hun enkels en wonnen, wat super.…..nu dus nog maar 1 puntje ….oehh wat spannend! Alvaro speelde de 3e enkel en Jessi de 4e. Jessi won als eerste en yesss……KAMPIOEN 😊 Alvaro won ook zijn enkel, dus stonden ze 4-0 voor.

   

Even een pauze en daarna de dubbels van start. De 1e dubbel ook gewonnen en jammer genoeg met een tie-break de 2e dubbel net aan verloren. Maar wat een geweldig resultaat en dik kampioen!!

Er kon dus getoost worden met champagne en een lekker bakje patat. Wij als ouders zijn enorm trots en hebben van jullie genoten kids! We hopen dat als jullie volgend jaar naar een nieuwe competitie poule gaan in een nieuwe leeftijdscategorie jullie dit zelfvertrouwen meenemen en weer net zulke mooie wedstrijden gaan laten zien als dit najaar En wat vooral belangrijk is…..heel veel plezier te hebben en vooral lekker te tennissen. 

 

 

 

November 2021 Verslag van de Jeugdcommissie.

De najaarscompetitie zit erop en inmiddels hebben wij dit met z'n  allen toch op een leuke manier kunnen afsluiten.
 
klik hier voor meer foto's.
Alle kids in Rood en Oranje hebben op de laatste speeldag een diploma ontvangen. Daar waren ze best blij mee en veel tegenstanders, zowel kinderen als ouders, waren jaloers op de Korianderkinderen.
Wij hebben ook deze competitie weer een kampioen!  Junioren 11 t/m 14 jaar Zondag - 4e klasse - afdeling 28 Koriander 2. Gefeliciteerd toppers. Geweldig gedaan.
Hieronder de kampioenen: Mees, Alvaro, Jessi, Sidhant, Rishika en Tina. 
Maar natuurlijk zijn we ook trots op alle andere teams.
Sem, Zeger, Julian, Kenan & Jordan voor het eerst in de 1e klas en toch 2e worden, Goed gedaan hoor!
In Groen Gefelcitieerd; Jasper, Ian, Dylan, Luuk, Sabina & Brandon; jullie mogen nog een wedstrijd inhalen maar vast gefeliciteerd met de 2e plaats.

 

10 oktober 2021

Oranje 1 team 2 speelde vandaag niet bij Koriander. We kregen echter wel een hele leuke foto. Ze zijn dagwinnaar geworden. Gefeliciteerd Julia, Chiamaka, Maxim, Mark, Alexander en Georgios. 

Ook de junioren Geel team 3 speelden uit. Zij waren al vroeg bij de Kuil. Thijs had een zware pot, maar hij deed ht geweldig en heeft super verdiend gewonnen. Emily deed het ook netjes. Zij was duidelijk veel sterker dan haar tegenstander. Anna heeft lekker gespeeld en was erg tevreden over haar eigen service. Fijn hoor. Ze heeft lekker gespeeld. Bij de dubbels waren de meiden erg sterk. Ze sloegen met veel kracht en hun 13 jarige tegenstanders schrokken van de snelheid. Toppers! Thijs en Justin dubbelden ook. Ondanks dat de service van Justin goed ging verloren ze helaas.

Al met al een mooie wedstrijd waar Alexa erg tevreden over. Ze kijkt natuurlijk toch met trainerogen en ze heeft genoten van jullie techniek. Hieronder wat foto's.

   

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172