Grand Slam for kids

Grandslam Slam for Kids bij Koriander: 14 november 2021: het was een prachtige dag met leuke wedstrijden. Er deden maar liefst 26 kinderen van Koriander mee. Ze hebben het prima gedaan. Al met al hebben we als club een goede indruk gemaakt.

Dit jaar voor het eerst bij Koriander een Grandslam for Kids.

Babolat Grand Slams for Kids organiseert een serie tennistoernooien voor kinderen in een vernieuwend concept. Op verschillende plekken in het land worden tijdens meerdere weekenden de echte Grand Slams nagebootst. Het betreft altijd dag toernooien. Op verschillende plekken in het land worden tijdens meerdere weekenden de echte Grand Slams nagebootst.

Deelnemende kinderen spelen een jaar lang om de hoofdprijs: een bezoek aan Roland Garros in Parijs. Tijdens ‘de Masters’ zal door de beste jonge recreatieve tennissers van de Grand Slams worden gestreden om deze hoofdprijs. Voor het eerst zal dit toernooi plaats vinden bij Koriander!! Wij hebben ruim 58 inschrijvingen en meer dan 25 kids in de reservelijst. Dit belooft een groot succes te worden.
Het wordt in ieder geval een lange dag vol goede tennispartijen. Kom je ook langs om te kijken?

Meer weten? Neem eens een kijkje op www.grandslamforkids.nl

Bij Koriander wordt hij georganiseerd op 14 november 2021. Maar een aanrader is ook 22 augustus 2021 in Huizen en 20 november 2021 in Blaricum. Let op bij deze toernooien geldt wel Vol = Vol. 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172