Najaarscompetitie senioren

Met de voorjaar nog in volle gang is het alweer zo ver om de inschrijvingen van het najaar 2024 te regelen. Om mee te doen met de competitie kunnen de teamcaptains hun team aanmeldingen via deze link. Alle informatie over de voorjaarscompetitie staat hieronder.

  • spelvorm (let op dat sommige alleen dubbels bevatten, kijk goed of je de juiste hebt);
  • de namen van je teamleden;
  • bondsnummers van de teamleden;
  • speelsterkte teamleden;
  • het telefoonnummer van de aanvoerder (voor de vermelding i.v.m bezoekende verenigingen)

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 7 juni 2024. Na inschrijving ontvangen jullie een ontvangstbevestiging van ons.   

De kosten voor de competitie worden per competitiesoort vastgesteld. Eind augustus ontvangen de captains een mail over de competitieavond om de ballen op te halen en de competitiebijdrage te betalen.  

Aanbod najaarscompetitie 2024

Verplichte bardiensten voor competitiespelers

Ieder competitieteam wordt ingedeeld op een competitiedag om bardienst te verzorgen. Per team zal in augustus gevraagd worden de voorkeursdata op te geven. We proberen zo veel als mogelijk rekening te houden met ieder team zijn/haar voorkeuren. Let op! Een voorkeursdag is geen garantie dat je team ook op die dag ingepland wordt.  Mocht een speeldag geheel of gedeeltelijk verregenen, dan zal hetzelfde team op de inhaaldag de bardienst moeten draaien. De aanvoerders zullen hier een mail over krijgen, evenals over de informatieavond.    

Mocht je nog vragen hebben over de competitie, dan kan je contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected].

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172