Algemene informatie

TV Koriander park en chalet

Onze tennisvereniging is opgericht op 4 december 1985 in de Kruidenwijk in Almere. De blik van de eerste 30 leden was vooral gericht op de eigen wijk. Inmiddels telt de vereniging zo’n 400 leden, waarvan er een flink aantal jeugdleden zijn.

Onze leden komen nu uit heel Almere en ook van elders. Wij zijn een gezellige vereniging waar leden graag komen om te tennissen, maar ook om elkaar gewoon te ontmoeten. Onze club draait vooral op vrijwilligers. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden, hetgeen resulteert in een relatief laag lidmaatschapstarief. De vrijwilligers werken vaak in commissies op diverse terreinen. Vrijwilligers komen we altijd te kort. Meld je aan of zeg niet ‘nee’ als we een beroep op je doen.

TV Koriander is altijd een recreatieve vereniging geweest. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop. We merken steeds vaker dat er vraag is naar de opleiding van toptalenten. We hebben de ambitie om aan deze vraag te voldoen.

Wij hebben een gezellig clubhuis, waar je iets kunt eten en/of drinken tegen zeer redelijke prijzen. Een van de weinige verplichtingen, die onze verenging kent, zijn de bardiensten.

Onze 6 allweatherbanen maken het mogelijk dat je bijna het hele jaar kunt tennissen en dankzij de baanverlichting tot half twaalf s'avonds.

Naast de diverse KNLTB-competities, waar je je voor kunt inschrijven, organiseren we ook diverse toernooien. Zowel voor de jeugd als voor de volwassenen.

Tennissen is pas echt leuk als je het goed kunt. Wij werken al jaren samen met het TennisCollege Flevoland. Hierdoor beschikken wij over leuke en deskundige trainers. Er zijn aparte lessen voor de jeugd. Geef je op voor leuke en leerzame tennislessen.

Twee keer per jaar organiseren wij een Algemene ledenvergadering. Hier legt ons 7-koppig bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid en ontvouwen zij hun visie op de toekomst. Het is een open vergadering, waar iedereen welkom is. Je hebt dus direct invloed op de koers van de vereniging.

Natuurlijk kunnen wij ook niet zonder sponsoren. Wil je je bedrijf onder de aandacht brengen bij een groot publiek in Almere, klik dan even op onze sponsorpagina.

Als je ook onderdeel wilt worden van deze leuke club, meld je dan aan op onze ledenpagina.

Óns KvK nummer is: 39045172
Het rekeningnummer van Koriander is: NL 12 RABO 0173613349

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172