Jeugdcompetitie

Voor de jongste kinderen die tennissen is er de Kia Tenniskids competitie. Deze competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. De nadruk ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. In totaal doen ongeveer 15.000 kinderen mee aan de leukste competitie van het jaar!

Rode, Oranje en Groene competitie

De Kia Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Deze competities zijn gekoppeld aan de Tenniskids kleur waarin een kind speelt. In de Kia Tenniskids competitie spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt. De Rode competitie duurt ongeveer 1 uur, de Groene competitie één dagdeel en de Oranje competitie 2 á 2,5 uur.


Ben je in de leeftijd 11 tot en met 17 jaar? Dan kun je meedoen aan de KNLTB Junioren competitie! Samen met jouw team bestaande uit meisjes, jongens of jongens en meisjes ga je de strijd aan met teams van andere verenigingen.

Bij Koriander mogen alle kinderen zich opgeven voor de competitie. De trainers, Alexa en Pearl, delen in overleg met de jeugdcommissie daarna de teams in. Voor vragen klik hier

Wil je meedoen met de voorjaarscompetitie 2021? Hier lees je waar je rekening mee moet houden en wat je moet doen:

Deelnemen aan de competitie betekent ook dat je je verplicht om zoveel mogelijk aanwezig te zijn om te spelen met je team tegen een ander team. Als je nu al weet dat je niet alle dagen kunt spelen, geef dit dan van te voren aan in het belang van het team (in het schema hieronder kun je alle wedstrijddagen vinden).

Je ouders dienen er rekening mee te houden dat de teams begeleid moeten worden. Ook gaan we eventueel voor de voorjaarscompetitie ouders benaderen om tijdens de thuiswedstrijden een paar uurtjes de bardienst op zich te nemen.  

De kosten voor de competitie zijn 25 euro. De jeugdcommissie/jeugdcompetitie neemt beraadt zich nog over de manier waarop dat betaald moet gaan worden.

Je moet je opgeven voor 21 december 2020. De jeugdcommissie zal, in overleg met Alexa en Pearl, de teams samenstellen. Zij houden jullie hiervan op de hoogte. Zodra de teams bekend zijn zullen ze ook op de website te zien zijn.

Wij hopen dat jullie allemaal meedoen en dat we er een sportieve en gezellige competitie van gaan maken. 

Klik hier om je in te schrijven.

Let op: na het klikken op "opslaan" is je inschrijving al verzonden. De mogelijkheid om nog een bericht te versturen hoort NIET  bij de inschrijving! 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere