Jeugdcompetitie

Voor de jongste kinderen die tennissen is er de Kia Tenniskids competitie. Deze competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. De nadruk ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. In totaal doen ongeveer 15.000 kinderen mee aan de leukste competitie van het jaar!

Rode, Oranje en Groene competitie

De Kia Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Deze competities zijn gekoppeld aan de Tenniskids kleur waarin een kind speelt. In de Kia Tenniskids competitie spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt. De Rode competitie duurt ongeveer 1 uur, de Groene competitie één dagdeel en de Oranje competitie 2 á 2,5 uur.


Ben je in de leeftijd 11 tot en met 17 jaar? Dan kun je meedoen aan de KNLTB Junioren competitie! Samen met jouw team bestaande uit meisjes, jongens of jongens en meisjes ga je de strijd aan met teams van andere verenigingen.

Bij Koriander mogen alle kinderen zich opgeven voor de competitie. De trainers, Alexa en Pearl, delen daarna de teams in. Voor vragen klik hier

 

Een impressie van een speeldag uit de Rode Competitie.

Vragen?

logo

E-mail

secretaris@koriandertennis.nl

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere