Open toernooien

Zowel voor de jeugd als voor de volwassenen organiseren wij open toernooien. De toernooien zijn in de zomer (volwassenen) en de herfst (jeugd). Voor alle toernooien staan wij garant voor mooie spannende wedstrijden, maar ook voor veel gezelligheid en de nodige versnaperingen.

Het open toernooi voor de volwassenen wordt gesponsord door De 4 Linden Makelaardij. Er worden zowel dubbels als singles gespeeld. Als het kan in poules, maar dit hangt af van de inschrijvingen. Het toernooi sluiten we altijd af met een feestavond waar meestal nog lang over wordt nagepraat.

Dus heb je zin in een sportief maar bovenal gezellig toernooi? Houd de nieuwsbrief en de website in de gaten. Inschrijven gaat via www.toernooi.nl

 

Het Jedi Weekend Dubbel Toernooi wordt gesponsord door autobedrijf Jedi. Data voor 2021 zijn nog niet bekend. 

 

Voor de jeugd organiseert Koriander al ruim 25 jaar in de herfstvakantie een open jeugdtoernooi. Dit toernooi staat bekend om zowel de sportiviteit als de gezelligheid. Er wordt natuurlijk gestreden om de prijzen, maar er worden daarnaast ook vriendschappen gesloten. Veel deelnemers komen elk jaar terug. Vooral de pannenkoekenmiddag is elk jaar weer een groot succes.

Sinds een aantal jaar wordt het toernooi gesponsord door restaurant Pallas Athene. Dankzij hen en de vele vrijwilligers kunnen we er elk jaar een mooie week van maken. Inschrijven kan via www.toernooi.nl

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172