Ladies Night Men's Day

Op 3 juli 2021 gaat ie weer plaatsvinden: Onze Ladies Night:
Een speciale avond voor alle dames. Lekker na de zomervakantie weer bijkletsen en een balletje slaan. Een avond waarop de “gastheren” de enige mannen op het park zijn. Zij verzorgen deze avond met hapjes en drankjes. We starten om 19.00 uur en gaan door tot ongeveer 23.55 uur. De avond begint altijd met een “aangeklede” koffietafel om 18:30 uur. De kosten zijn 6 euro pp.

We spelen alleen dubbelwedstrijden, je hebt daarom een partner nodig. Dit hoeft geen Korianderlid te zijn. Nodig dus je vriendin, buurvrouw, zus, moeder, etc uit. Iedereen is welkom. Kun je niemand vinden? Schroom niet, wij zoeken wel iemand voor je. Klik hier voor het inschrijfformulier.

* Let op: zodra je op "opslaan" hebt geklikt is je aanmelding verwerkt. Je hoeft verder niets te doen en ontvangt snel een bevestiging. Het kopje onder het formulier waar je vragen kunt stellen is NIET voor dit evenement.

De organisatie van deze gezellige avond is in handen van Marry, Michele, Anneke en Gerda. [email protected]

 

 

 

 

Ook voor de mannen is er ergens aan het eind van de zomer een speciaal moment. Zij spelen hun wedstrijdjes overdag in tossvorm. Elk half uur wordt er gewisseld. Er zijn geen verplichtingen, je kunt stoppen wanneer je wilt. In de pauze wordt er voor een lekkere lunch gezorgd. Op deze dag verzorgen vanzelfsprekend een aantal dames de bardienst en de nodige andere versnaperingen. Motto van de heren: Gezelligheid kent geen tijd! en “tennis & borrel, zonder gemorrel!” Net als bij de dames geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus neem je vader, je beste vriend, je buurman, je broer, etc mee.  De organisatie van deze dag ligt in de handen van Dirk Jan Roos.([email protected]) De datum en overige mededelingen betreffende beide evenementen worden bekend gemaakt op zowel de website als via de nieuwsbrief. Houd het in de gaten.  

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172