Jeugd informatie


Welkom op het jeugdgedeelte van de Koriander website! Hier vind je meer informatie over activiteiten, evenementen en alle leuke dingen die gedaan worden voor en door de jeugd!

Een aantal activiteiten organiseren we in samenwerking met de trainers. Ook zijn er activiteiten die de jeugd zelf regelt. Zoals de chillavond voor de oudere jeugd. Sommige evenementen vinden al heel veel jaren plaats. Bijvoorbeeld de N8 van de jeugd en het Paard-Veulen toernooi. Die horen echt bij Koriander.

Natuurlijk houden we die er in, maar we staan ook open voor nieuwe ideeën. Heb je een leuk plan? Of vind je het leuk om mee te denken: laat je horen.

Nieuw is de laddercompetitie voor de Groene en Gele kids.

De jeugdcommissie bestaat uit 8 hele enthousiaste leden/ ouders van leden. Zij hebben onderling de taken verdeeld. Binnenkort op deze pagina een overzicht.

 

Ouders die het leuk vinden te helpen of misschien zelfs deel van de jeugdcommissie willen uitmaken zijn van harte welkom.
Kijk snel verder op deze website voor meer informatie over alles wat er mogelijk is voor de jeugd.

Voor vragen/opmerkingen kun je mailen naar de Jeugdcommissie.

Jeugdcommissie/ Clubkampioenschap Jeugd

 

WIE DE JEUGD HEEFT, HEEFT DE TOEKOMST……..

Beste ouders,

Wij zijn heel blij dat we zoveel jeugd hebben. En niet zomaar jeugd: jullie kinderen.Super dat ze het naar hun zin hebben en straks competitie gaan spelen. We wensen ze allemaal heel veel succes maar vooral veel plezier. Dat wensen we jullie, ouders, ook. Geniet van de prestaties van jullie kroost en moedig ze op een positieve manier aan! Enne…. Hoe lastig het soms ook niet: laat ze probleempjes/onduidelijkheden op de baan zelf oplossen!

Naast het trainen, wedstrijden en gezellig vrij tennissen willen we de jeugd ook nog andere activiteiten aanbieden. Het is leuk om elkaar ook op een andere manier te leren kennen. Evenementen die al jaren bij Koriander voor de jeugd worden georganiseerd zijn:·       

Diplomatennis ( ook wel Pietentennis genoemd)·       

Kerstbingo·       

N8 van de jeugd·     

 Paard/veulen toernooi

Zoals jullie mogelijk hebben gelezen in de nieuwsbrief gaan de leden die deze activiteiten jarenlang hebben verzorgd er binnenkort mee stoppen. De huidige, nieuwe, commissie heeft de handen vol aan de competitie, laddercompetitie en clubkampioenschappen.

Daarom dus deze oproep: We zijn niet op zoek naar mensen die al deze activiteiten op zich gaan nemen, maar naar groepjes mensen die 1 activiteit zouden willen gaan organiseren. Dat kan dit jaar nog samen met de huidige commissie, dus een mooie kans om mee te draaien, te zien hoeveel tijd het kost, maar vooral om te zien hoe leuk het is.

Misschien heb je zelfs nog een nieuw idee. Denk er dus eens over na, praat er over met elkaar en weet ons te vinden bij vragen, maar het liefst om je aan te melden.

Naast deze activiteiten hebben we nog een ander evenement: De Rood/Oranje competitie! Pearl doet dit nu in haar uppie, maar dat is echt te veel. Het zijn twee korte periodes in het voorjaar en  in het najaar. Heb je een kind in deze categorie en ben je toch altijd aanwezig: praat eens met Pearl om te informeren wat je zou kunnen betekenen. Maar ook als je kinderen al ouder zijn en je het leuk vindt om iets voor de allerkleinsten te organiseren: schroom niet! De JC, het bestuur, de trainers, maar vooral de kinderen zullen jullie erg dankbaar zijn!

Vriendelijke groeten,Pearl

([email protected]/ 0652305737) 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere