Toss voor 17+

 

 

 

Hoi allemaal. We mogen alweer een aantal weken de Toss organiseren.  De opkomst is overweldigend, jullie weten het park goed te vinden op vrijdagavond (19.30). Ook de nieuwe leden leren elkaar kennen en slaan een leuke bal tegen elkaar. We gaan hier lekker mee door tot en met vrijdag 3 september

 

Groeten, Dennis en Sjors.

Foto's van de gezellige nazit:

Vrijdag 18 juni 2021 starten we weer met de toss voor seniorleden van 17+. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom: beginnende en gevorderde leden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dit is de avond om andere leden te leren kennen, je tennisles in praktijk te brengen of om gewoon een balletje te slaan.

De organisatie is in handen van Sjors Peerdeman en Dennis Hoogdorp.  [email protected] 

De eerste ronde start om 19.30 uur en is random. De tweede ronde zal op niveau gespeeld worden. Het is niet verplicht om meedere rondes mee te doen. Je moet wel je tennispasje meenemen; heb je die -nog- niet, dan een ander pasje om te kunnen meeloten.

Het is gezellig als je na afloop wat blijft drinken. Wij zorgen voor een hapje. Om dit te bekostigen staat er een pot op tafel waarin deelnemers een vrijwillige bijdrage kunnen doen. Graag tot ziens op een vrijdagavond! ( de laatste is op vrijdag 3 september 2021)

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172