Tennisles

Pearl Wong en Erwin de Boerdere, zijn, samen met met een aantal wisslende trainers van TCF  verantwoordelijk voor het verzorgen van alle tennislessen bij Koriander. Pearl is het aanspreekpunt. Erwin verzorgt de selectietrainingen.

Meer informatie over TCF kunt u lezen op: www.tenniscollegeflevoland.nl 

De lessen zijn in twee periodes (2x 20 weken)  verdeeld, voor jeugd en senioren. De Winterperiode loopt van eind september t/m eind maart. De Zomerperiode loopt van eind maart t/m eind september. Tevens proberen we na 19:00 uur maximaal op 2 banen te lessen.

Inschrijven voor de tennislessen kan door middel van onderstaande link. Ook kunt u het lesregelement hier nalezen.

Schrijf je hier in

 

Mijn naam is Pearl Wong. Samen met mijn collega‚Äôs van TCF  geven we les bij Koriander. Ik werk al ruim twintig jaar bij het TCF (TennisCollege Flevoland) en heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Zelf heb ik veel getennist, veel gereisd en veel wedstrijden gespeeld. Nu speel ik geen toernooien meer omdat het full time training/lesgeven als tennislerares is moeilijk te combineren. Gelukkig vind ik nog wel tijd om af en toe een lekker potje padel te spelen.

Mijn naam is Erwin de Boerdere. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen waarvan de middelste ook tennisleraar is. Inmiddels ben ik al meer dan 30 jaar in het tennisvak actief.  Ik ben de laatste jaren veel bij Koriander aanwezig bij TV Koriander. Je kunt mij dus regelmatig op de baan vinden, maar ik ben ook te bereiken via e-mail: [email protected] of telefonisch: 06-51407841.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172