Tennisles

Pearl Wong, Erwin de Boerdere, Tom de Boerdere, Yannick Artmani en Emar Onderstal  van TennisCollege Flevoland, TCF, verzorgen de lessen bij T.V. Koriander.

Schrijf je hier in


Pearl

Hoi tennissterren,

Mijn naam is Pearl Wong, ben 40 jaar en woon in Amsterdam. Samen met mijn collega"s Emar en Erwin  geven we les bij Koriander.

Ik werk nu al ongeveer twintig jaar bij het TCF (TennisCollege Flevoland). Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Zelf heb ik veel getennist, veel gereisd en veel wedstrijden gespeeld. Ik speel geen toernooien meer, het full time training/lesgeven als tennislerares is moeilijk te combineren.

Het is voor mij een uitdaging om jullie die iets willen leren en graag met het spelletje bezig zijn te gaan trainen. Tevens verheug ik me op een goede samenwerking met het bestuur, ouders en iedereen die met de vereniging te maken heeft.

Je kunt mij altijd bereiken via de mail ([email protected]) of telefonisch (06-52305737) maar hopelijk zien we elkaar regelmatig op de baan.     Tennisgroeten van Pearl.

Mijn naam is Erwin de Boerdere (49 jaar).Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen (13,17 en 20 jaar). Inmiddels ben ik al meer dan 30 jaar in het tennisvak actief. Ik sta op de maandag, woensdag en donderdag op TV Koriander. Je kunt mij dus regelmatig op de baan vinden, maar ik ben ook te bereiken via e-mail ([email protected]) of telefonisch. (06-51407841


Mijn naam is Emar Onderstal (31 jaar). Ik woon samen en heb 2 kinderen (2 jaar en 5 jaar). Ik werk inmiddels al een jaar op de vrijdag bij Koriander en heb ook in het verleden al les bij Koriander gegeven. Mocht je mij willen spreken dan kan dat dus op vrijdag op de baan, maar ook via de e-mail ([email protected]) of telefonisch (06-55589308)

Tom de Boerdere

Yannick Artmani

 

 

Tennisles
De lessen zijn in twee periodes (2x 20 weken)  verdeeld, voor jeugd en senioren. De Winterperiode loopt van eind september t/m eind maart. De Zomerperiode loopt van eind maart t/m eind september. Tevens proberen we na 19:00 uur maximaal op 2 banen te lessen.

Inschrijven voor de tennislessen kan door middel van het invullen en opsturen van onderstaande inschrijfformulieren.  Ook kunt u het lesregelement hier nalezen. 

Meer informatie over TCF kunt u lezen op www.tenniscollegeflevoland.nl   


Reglement TCF winter 2022

winterlessen junioren & senioren 2022

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172