Tennisles

Alexa de Bont en Pearl Wong van TennisCollege Flevoland, TCF, verzorgen de lessen bij T.V. Koriander.

Alexa

 

Beste leden/lessers,

Ik ben Alexa de Bont, 40 jaar en woon in Almere. Trotse moeder van een zoon en een dochter. Ik werk inmiddels al 10 jaar met veel plezier voor Tenniscollege Flevoland en deed ervaring op bij Gold Star in Amsterdam. Met heel veel plezier geef ik al een aantal jaren samen met Pearl les bij Koriander.

Ik vind het leuk om een bijdrage te leveren aan de tennisopleiding van kinderen en volwassenen op zowel recreatief als op wedstrijdniveau. Via regelmatige bij scholingen houd ik me op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de tennissport. Daarnaast speelde ik tot voor kort competitie op hoog niveau.

Ik organiseer en ondersteun graag activiteiten zoals bijvoorbeeld rood/oranje evenementen en diverse toernooien en competities. Tot snel op de tennisbaan!   

Pearl

Hoi tennissterren,

Mijn naam is Pearl Wong, ben 39 jaar en woon in Amsterdam. Samen met mijn collega Alexa geven we les bij Koriander.

Ik werk nu al ongeveer twintig jaar bij het TCF (TennisCollege Flevoland). Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Zelf heb ik veel getennist, veel gereisd en veel wedstrijden gespeeld. Ik speel geen toernooien meer, het full time training/lesgeven als tennislerares is moeilijk te combineren.

Het is voor mij een uitdaging om jullie die iets willen leren en graag met het spelletje bezig zijn te gaan trainen. Tevens verheug ik me op een goede samenwerking met het bestuur, ouders en iedereen die met de vereniging te maken heeft.

Tot ziens op de tennisbaan.

Tennisgroeten!


Tennisles

Inschrijven voor de tennislessen kan door middel van het invullen en opsturen van onderstaande inschrijfformulieren.  Ook kunt u het lesregelement hier nalezen. 

Meer informatie over TCF kunt u lezen op www.tenniscollegeflevoland.nl   

Reglement TCF Zomer 2021

Inschrijfformulier Junioren zomer 2021

Inschrijfformulier Senioren zomer 2021

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere