Gezelligheidstoernooi

 

Het TennisCollege Flevoland en TV Koriander organiseren 1x per jaar een gezelligheidstoernooi. Iedereen van beginner of toptennisser is welkom. Hier Pearl aan het woord:

"Net als de afgelopen jaren organiseer ik ook dit jaar de supergezellige tennisavond voor iedereen die daar zin in heeft. Ik hoop natuurlijk alle lessers te zien, maar verder is iedereen, ook introducees, welkom. Voor wie nog nooit heeft meegedaan even een uitleg van deze avond.

In principe stond deze avond bekend als “lesserstoernooi”. Tijdens deze avond wilde ik alle lessers van TCF (en vooral de beginners) wat onderlinge wedstrijden in toernooivorm laten spelen. Spelplezier en ervaring opdoen waren de doelen. Dit is nog steeds de bedoeling maar inmiddels is het uitgegroeid tot een van de gezelligste avonden bij de club. Lessers/leden van de Pellikaan, Koriander en heel veel introducees doen mee. Hoe ziet de avond eruit?

We starten met een kop koffie met wat lekkers erbij. Daarna speelt iedereen 3 rondes dubbelspel. In principe elke ronde met een ander en natuurlijk ook tegen andere tegenstanders. Het doel is nog steeds het plezier, dus iedereen wint. Bij winst krijg je namelijk 3 lootjes, bij een gelijkspel krijgt ieder er 2 en bij verlies krijg je er gewoon ook 1.  

Tussendoor zijn er hapjes en is er tijd om wat te drinken en bij te kletsen met elkaar. Aan het eind van de avond is het tijd voor een supergezellige loterij waarbij altijd leuke prijzen te winnen zijn."

Datum: 10 september 2022 

Locatie: TV Koriander 

Tijd: 18.30 – 23.00 

Kosten*:

  • € 7,50 voor Korianderleden.
  • Overige deelnemers betalen € 12,50.

*Contant te betalen op de avond zelf. Graag gepast 

Doe je mee?

Geef je uiterlijk 8 september 2022 op via een mail naar mij: [email protected] 

Zet hierin je naam, telefoonnummer en speelsterkte. 

Sportieve groeten,  

Pearl (0652305737) 


Een kleine impressie van 26 juni 2021

                 

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172