Gezelligheidstoernooi

 

Het TennisCollege Flevoland en TV Koriander organiseren 1x per jaar een gezelligheidstoernooi. Iedereen, beginner of toptennisser is welkom. We starten met koffie, cake en een aardigheidje, spelen 3 wedstrijden in wisselende dubbels, eten een hapje, drinken een drankje en besluiten met   een gezellige loterij. Loten verdien je op de baan. Wegens groot succes in juni is er dit jaar zelfs een tweede editie en wel op zaterdag 11 september 2021. Aanvangstijd is 18.30 uur, de wedstrijden starten om 19:00 uur en we eindigen rond 23.00 uur. Deelnemen kost €12,50, Korianderleden betalen € 7,50 pp.

Alle wedstrijden spelen we in een dubbelvorm. Iedereen kan zich inschrijven, ook mensen die geen lid van Koriander zijn, zowel beginners als gevorderden. Je schrijft je hier individueel in.

* Let op: zodra je op "opslaan" hebt gedrukt is je aanmelding verzonden en hoef je niets meer te doen. Je ontvangt vanzelf een bevestigiging. (Er verschijnt dan soms nog een formulier om vragen te stellen: dat is niet bedoeld voor dit evenement!)

Het is leuk om een tennisvriend,- vriendin ,- collega of familielid uit te nodigen om mee te doen. Voor meer info: mail met Pearl Wong

Het was een gezellige avond, zaterdag 11 september 2021, met weer nieuwe gezichten. Top.

cadeautje, wat lekkers en kortingsbonnen bij binnenkomst

Een lekker buffet voor tussendoor.

Natuurlijk een gezellige loterij met prachtige prijzen.

 

 

Een kleine impressie van 26 juni 2021

 

                 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172