Park

TV Koriander luchtfoto tennispark

Ons mooie tennispark ligt op het Rie Mastenbroeksportpark, tussen voetbalclub Waterwijk en kinderboerderij de Stek. Met deze laatste delen wij de parkeerplaats. Op het park bevinden zich 6 goed onderhouden Smashcourt banen waarop het hele jaar getennist kan worden -alleen in de winter bij opdooi is dit niet mogelijk. Daarnaast zijn er twee minibanen (de oefenkooien) waarop de jeugd lekker kan oefenen.

Achter de banen ligt een flink grasveld, voor sport en spel, met een grote trampoline. Voor de allerkleinsten is er een speeltuintje om lekker in te spelen.

We hebben een kleine maar gezellige kantine met twee kleedkamers met douche. Het grote terras is deels overdekt. De serre kan worden verwarmd, maar kan ook helemaal worden geopend.

Tussen de kantine en de oefenkooien staat een chalet. Dit wordt gebruikt door de tennisleraren/ toernooileidingen en er kan vergaderd worden. In een apart gedeelte van dit chalet is een toilet dat door de leden gebruikt kan worden als de kantine is gesloten. Ook kan de baanverlichting daar worden bediend.

Zowel de ingang van het park als het chalet kunnen met een code worden geopend.

Het park, zowel binnen als buiten, wordt onderhouden door vrijwilligers (clubhuiscommissie en parkcommissie). Zij doen hun uiterste best het park veilig, schoon en gezellig te houden. Vanzelfsprekend zorgen zij er voor dat onze mooie banen goed worden onderhouden. Zijn doen dit elke maandag- en vrijdagochtend, houd daar rekening mee als je wilt tennissen op deze ochtenden. Honden moeten op ons park worden aangelijnd.

Voor storingen of als er iets kapot is op het park neem dan contact op met Frans Blaas: [email protected]


logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172