Vrij tennissen


Op onze mooie, goed onderhouden all weatherbanen (TennisPro Vision) kan het hele jaar getennist worden. Alleen in de winter, bij opdooi, is dat af en toe niet mogelijk. Alle banen zijn voorzien van verlichting, dus er kan in de avond tot 23.30 uur gespeeld worden. Door een codeslot op het toegangshek hebben alle leden altijd toegang tot het park.

In het voorjaar en de zomer is het clubhuis geopend voor een drankje en/of een hapje. In de winter is het clubhuis gesloten maar is er voor leden altijd de mogelijkheid gebruik te maken van het toilet in het Chalet, ook met de code. Vanuit het Chalet kan ook de verlichting bediend worden.

Echte regels zijn er niet. Spreek met iemand of met een groepje af, vergeet niet af te hangen en speel een lekker potje tennis. Na het spelen is het verplicht de banen te vegen. Dit is belangrijk om onze mooie banen ook zo te houden.

Vrij tennis is mogelijk op alle banen, behalve op de momenten dat er les wordt gegeven. Dan zijn er gemiddeld 2 banen in gebruik door de trainers. Door het nieuwe, digitale, afhangbord is het vanaf huis makkelijk te zien hoelaat er welke baan vrij is. Het gebruik van de clubapp is hiervoor heel handig. 

Tijdens toernooien en de competities is het raadzaam te controleren of er vrij getennist kan worden. Houd daarom altijd de website in de gaten, in de kalender en bij actueel nieuws.

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172