Thuisblijverstoernooi

 KORIANDER ZOMER THUISBLIJVERSTOERNOOI    

Het thuisblijverstoernooi is weer achter de rug. Op drie achtereenvolgende zaterdagavonden hebben ongeveer 40 deelnemers gestreden om de dag- en toernooiprijzen. Dat leverde veel mooie partijen op waarin hoogte- en dieptepunten elkaar afwisselden. Aces en prachtige volleys werden afgewisseld met missers die gaten in de lucht sloegen.   

Het toernooi kenmerkte zich weer door sportiviteit en gezelligheid. De slotavond was een prachtige afsluiting. Tennis met heerlijk weer, gezellige muziek en fantastische broodjes van de Foodtruck. Het was al met al weer een heel geslaagd toernooi. Tot volgend jaar ! 

 Ad, Karin, Michèle en Peter 

 

Voor de thuisblijvers: op 3 achtereenvolgende zaterdagen (31 juli, 7 en 14 augustus) organiseren wij vanaf 18.30 uur een dubbeltoernooi (HD/DD). Je speelt met een vaste dubbelpartner, maar wisselen per avond kan en mag ook.

Bij dit toernooi zijn introducées toegestaan. Geen dubbelpartner ? Geen probleem, dan vinden wij er één voor jou. Je hoeft niet alle zaterdagen beschikbaar te zijn, je kunt ook één of twee zaterdagen meedoen. Je bent om 18.15 uur aanwezig. Rond 22.00 uur is de prijsuitreiking van die dag.

Er is ook een toernooiprijs, maar daarvoor komen alleen in aanmerking de spelers die drie zaterdagen gespeeld hebben. Elke zaterdag staat er een potje op tafel voor een vrijwillige bijdrage. Opgeven met partner (zonder mag ook dan zoeken wij iemand) onder vermelding van de data waarop je beschikbaar bent door uiterlijk 23 juli een mail te sturen naar: 

[email protected] (je ontvangt altijd een reactie op je mail)  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 533 9510

Sportpark Rie Mastenbroek

Mosweg 10
1314 AZ Almere

KVK-nummer

39045172